Zuinig op je 55-plussers
 

Wees zuinig op je 55-plussers

De gemiddelde leeftijd van de Nederlandse werknemer stijgt. Waar de een fysiek en mentaal fit blijft, krijgt een ander te maken met chronische ziekten en arbeidsbeperkingen. Ontdek in dit webinar wat je kunt doen om te zorgen dat je werknemers fluitend hun pensioen halen en optimale werkprestaties blijven leveren."

Jos van Rooyen (bedrijfsarts Arbo Unie) neemt je vanuit zijn ervaring mee langs verschillende gezondheids- en HR-interventies die een leven lang optimaal werken kunnen stimuleren.

Wat hebben jouw werknemers nodig om optimaal te kunnen presteren? Hoe stimuleer je verantwoordelijkheid nemen voor de eigen ontwikkeling, het bijhouden van de fysieke en mentale conditie en een positieve kijk op de werk? Wanneer begin je daarmee? En in hoeverre heb jij als werkgever voldoende geïnvesteerd in werkomstandigheden, scholing, mobiliteit en psychosociale factoren als autonomie en support? Ontdek dat bij een goede begeleiding oudere werknemers je organisatie nog heel veel te bieden hebben.

Vul hiernaast uw gegevens in. Dan ontvangt u per mail een link waarmee u het webinar direct kunt bekijken.

Hoe werkt het?

Arbo Unie biedt u samen met PW. een gratis webinar aan over duurzame inzetbaarheid van 55-plussers. Schrijf u in via het formulier en ontvang op 4 april een link naar het live webinar. U kunt dan direct kijken en reageren!

Jos van Rooijen

is de bedrijfsarts van Arbo Unie. Hij is een senior bedrijfsarts / consultant met veel ervaring binnen de grootzakelijke markt: petrochemischeindustrie, havenbedrijven en zakelijke dienstverlening. RGS erkend opleider van bedrijfsartsen.