Werkstress Webinar

Werkstress bestaat niet, je kunt het wel creëren

“Werkstress is vaak een gevolg van te weinig steun, te weinig autonomie of een gebrek aan competenties” - Prof. dr. Willem van Rhenen

Werkstress bestaat niet, je kunt het wel creëren. Ontdek in dit webinar wat de grootste misvattingen zijn over werkstress. Plus wat je als werkgever echt anders kan doen om werkstress te verlichten. Prof. dr. Willem van Rhenen, Chief Health Officer van Arbo Unie, presenteert een aanpak die echt zoden aan de dijk zet. Een intrinsieke aanpak met een andere kijk die voor oplossingen zorgt.

Hoe werkt het?

Arbo Unie biedt u samen met PW. een gratis webinar aan over werkstress. Schrijf u in via het formulier en ontvang een link naar het on-demand webinar. U kunt dan direct kijken en reageren!

Prof. Dr. Willem van Rhenen

is hoogleraar Engagement & Productivity aan de Nyenrode Business Universiteit. Ook is hij Chief Health Officer bij Arbo Unie. Sinds 2009 is Willem lid van de Nederlandse Kamer van Sociale Geneeskunde en lid van meerdere taakgroepen op het gebied van werk en gezondheid. Willem studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn proefschrift is getiteld 'Van stress naar bevlogenheid"‚Äč. Hierna heeft hij vanuit zijn rol als arts veel mensen met stress gerelateerde klachten behandeld. Hij is een veel gevraagd spreker op bijeenkomsten over de relatie arbeid en gezondheid.